Bethlen Gábor Alap pályázat 2020

Kedves Kollégák!
A Bolyai Társaság idén is vállalja pályázatok összegyűjtését és beadását a Bethlen Gábor Alap pályázatára.
Fontos változás azonban, hogy idéntől egy szervezet csak egyetlen pályázatot nyújthat be, nem pedig minden altémára külön, mint az előző években. Ez a pályázat azonban tartalmazhatja több altéma elemeit, azaz programot, könyvkiadást és eszközbeszerzést is. Ezért kérjük Önöket:
– fokozottan figyeljenek a keretösszegekre, igyekezzenek pontosan felbecsülni a lehetséges összegeket, hogy minél reálisabb számokkal dolgozhassunk;
– bár a határidők szűkösek, nagyon kérjük, tartsák be a leadási határidőt (január 25.!). Az intézetek pályázatainak begyűjtése után a Bolyai Társaság munkatársának összegeznie kell a programokat, hogy ezek egyetlen nagy pályázattá állhassanak össze.
A beérkezett pályázatok függvényében a BT eldönti, hogy központi vagy regionális felhívásra adja-e be a pályázatot.
Kérjük, segítsék a munkánkat azzal, hogy alaposan átolvassák a mellékelt útmutatót. Igyekeztünk ebben minden irreleváns információt mellőzni.

A pályázati útmutató itt érhető el:


A program futamideje 2020. január 1.–2020. december 31., azaz elszámoláskor az ebben az időszakban keletkezett és kifizetett számlákat tudjuk elszámolni. A pályázat elbírálásának időpontját, sajnos, nem tudjuk megjósolni. Bár lehetséges az elbírálás előtt keletkezett költségek elszámolása, ezeket a döntés meghozataláig a BT-nek nem áll módjában megelőlegezni, illetve kedvezőtlen döntés esetén megtéríteni sem.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel forduljanak hozzánk bizalommal!

A sikeres együttműködés reményében,

HírekPermalink

Comments are closed.